Verzending

Uw bestelling

Wilt u een bestelling plaatsen op goudsmidvera.nl dat kan! Als betaalmethode kan ik PayPal, IDEAL en bankoverschrijving op de website aanbieden.

Het pakketje

Na het ontvangen van de betaling word het pakketje netjes ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. De pakketjes die via de website worden besteld worden standaard via Post NL verzonden zie hun website www.postnl.nl voor de op dat moment geldende tarieven. En boven de € 250,- zijn de verzendkosten zelfs helemaal gratis.

Buitenlands pakketje?

Vanuit het buitenland kunt u gewoon via de website bestellen, helaas zijn de verzendkosten wel hoger. Hiervoor kijkt u ook op de website van Post NL www.postnl.nl voor de op dit moment geldende tarieven.

Retourneren

Wettelijk gezien heeft u 14 dagen bedenktijd op de producten. Dit is dus ook de bedenktijd die u bij ons heeft. Wel houdt deze bedenktijd in dat de bestelde producten in dezelfde conditie gehouden moeten worden. Retourneren kan binnen deze termijn onder de zelfde voorwaarden, ook dient de originele verpakking in goede conditie teruggestuurd te worden met alle originele productinhoud.

Bedankt voor uw bestelling! De producten zullen zo snel en veilig mogenlijk naar u verzonden worden. 
Hopelijk tot snel bij goudsmidvera.nl